CHI-AURA INTEGRATION

Healing, learning, personal development.

 


Testimonials from Fire Diamond Initiation

Chad:"The Fire Diamond Initiation is the single most powerful experience Timothy has led me through. I have known and worked with Timothy for over four years, both in the group setting of a Chi Aura Workshop, and in individual private sessions.  The Fire Diamond Initiation has given me a sense of peace and calm that I have not known before. It has also given me clarity so I can act with certainty in achieving my goals. It has also helped me to dissolve my old pattern of procrastination."

"It has also deepened my connection to my Soul, God, and the oneness that connects all things. I highly recommend this to anyone who desires more peace, clarity, and a sense of connection to the people and world around them. Thank You, Timothy."

Linda:"John and I did the Fire Diamond Initiation, together, a few weeks ago. Going through the initiation with another person was very natural and in fact a "whole" experience: It was a bringing together of parts into a wholeness - holiness. I have been doing the fire meditaion daily and the clarity of working with my angelic team is LOUD and CLEAR!. I do not know where I am being led... yet. I am being groomed daily-energetically and with new insights. FASCINATING!!!!!!

Christina:"Last week my spiritual guides told me that big changes in my aura would happen soon. I did not know what they were talking about. When Timothy told me about the Fire Diamond, and I felt the energy, I knew it would change my life fundamentally, and I knew I wanted to start the cooperation with it. When I had the initiation yesterday, I experienced a lot of things energetically in my inner world, and I was given information which I will summarize here: The Fire Diamond is making quick changes, and is fundamentally restructuring my aura in a balanced and safe way. This is very strong, and I will be taken care of during the whole process."

"I can provide most benefit in my community by using my skills to work with refugees to repair fundamental scars on the human soul. Something about helping them to connect/reconnect the contact to the value in their culture, ethnicity, and family."

"After receiving the initiation with the Fire Diamond, I can now heal my fellow creatures by looking into their eyes. The eyes are the portal for souls to meet each other. I can transmit the essence of my life story to them through the eyes. A story that contains the essence of how I, as a human being, have moved from the deepest, darkness  imprisonment into light, love, and freedom. (“If I can, you can as well”)."

"Even though I have worked very seriously with learning, and have worked with healing for 17 years, I was told by my guides that I had only been playing as a child until now. Now I will be working seriously, and very deeply effecting life changes with people."

"The strong violet energy came, and I felt integrated as the new energy spread all over my body. The energy is very deep, changing, and healing."

"I felt very grateful for having this Initiation. My Guides told me that I had already been prepared for the Diamond on the last workshop when Timothy talked about it. They do need employees to help on the Earth. And because they could see I really wanted to help people they wanted me in this project. They need someone to work through. They can not do it without cooperating people."

"The Diamond can warmly be recommended."


Kære Timothy,

Siden vores sidste session har jeg villet skrive, hvad der skete med mig, efter vi mødtes første gang. Faktisk er den eneste måde jeg har kunnet skrive dette på, at være i min nuværende mentale tilstand, efter mine sessioner hos dig.

Som du ved, blev jeg i perioden fra jeg var 11 til 13 år misbrugt voldsomt og seksuelt i en periode, så vidt jeg husker, på omkring 18 måneder. Det kulminerede med, at jeg forsøgte at begå selvmord i denne unge alder på grund af de traumer jeg dagligt stod over for. Det var kun toppen af isbjerget, da jeg også var begrænset til et hus med en alkoholisk mor, en far der misbrugte mig og ingen måder havde for at række ud efter hjælp.

Jeg levede selvfølgelig så med min hemmelighed inden i min ”sorte kasse” inden i mig i over 35 år. Det gennemsyrede mig fuldstændigt, jeg hadede mig selv og alt, hvad jeg stod for. Jeg har brugt mange timer i terapi og ligget vågen i timevis om natten og tænkt på, hvad der skete i det værelse, men jeg kunne ikke komme væk fra det.

Men så, gennem en dame, som har forandret mit liv, kom der endnu et mirakel. Hun fortalte mig om dit energiarbejde, og chi-aura hjemmesiden, som jeg læste, gav mig håb om, at der måske var ”en anden dør” jeg kunne gå igennem, som kunne hjælpe mig med at frigøre mig fra alt det, der hjemsøgte mig. Jeg tillod mig selv at gå gennem den dør, og det syge og vægten af det, jeg har båret på indvendigt, er på en eller anden måde med din hjælp forsvundet og blevet til et minde snarere end noget nutidigt, der lever inden i mig. Jeg mærkede, at du tog min smerte, jeg følte mig ét med dig, og energien fjernede på en eller anden måde smerten og traumefølelserne, da du sagde ”lad det flyde ned i jorden”. Jeg håber virkelig andre mennesker, som har været i min situation, lægger mærke til dette og tager dette skridt til at blive helet. De vil aldrig fortryde det.

 Jeg vil altid stå i gæld til dig...Tak.


 Her følger nogle udtalelser fra en workshop i december 2002 på mit akademi:

 Todd: ”Det er oplevelse i intensitet!!!”

 Margeaux: ”Jeg kan lide det rum Timothy skaber, legende, spændende og åben. Det var en virkelig forbløffende oplevelse!!”

 Rena: ”Det var fantastisk!! Jeg nød virkelig muligheden for at lære, hvordan jeg bruger min egen healingskraft og muligheden for både at få egenoplevelsen og observere. Siden sidste lørdag har jeg følt det, som om jeg har været gennem en hjerteoperation. Timothy skaber en vidunderlig tryg og beroligende atmosfære.”

 Margeaux: ”Jeg kan lide, at han ikke forsøger at være guru. Han lader deltagerne komme meget frem.”

 Rena: ”Timothy er bestemt en mesterlærer inden for sin undervisningsstil, meget ydmyg.”

Liah: ”Timothy har evnen til at hjælpe én til at rejse i mange dimensioner samtidigt. På den måde kan healing finde sted på mange planer. En session med Timothy kan være meget dyb og stærkt bevægende og forvandle éns sind. Man kan komme til at se sit liv med nye øjne, med kærlighedsøjne. Éns krop kan blive mere afslappet og fyldt med vitalitet. Disse sessioner har potentialet til at genskabe forbindelse til éns oprindelige renhed og visdom. De kan også hjælpe med at frigøre indestængte spændinger, der er ophobet i kroppen i dette og tidligere liv. Master Timothy Dunphy har evnen til at stille sig ind på klientens behov på mange planer, så den mest fuldstændige healing kan finde sted. Han er frygtløs i sin villighed til at gå helt ind og hjælpe med at fjerne blokeringerne. Han er en sand magiker af højeste grad. Chi-Aura Integration er en kraftfuld metode i transformation.”


Selv om jeg tror på, at ingen af de spirituelle healingsmåder, vi prøver, eksisterer isoleret fra andre elementer, der er indbefattet i vores sjælerejse, er der ikke desto mindre visse oplevelser, der giver genklang som altafgørende. Mit arbejde med Timothy Dunphy har været sådan en oplevelse. Efter mit arbejde med Timothy, kombineret med min egen spirituelle praksis (jeg føler begge dele har suppleret hinanden), er jeg nået ind til et mere samlet sted. Ud over en kronisk smerte, som blev fuldstændig udryddet i den første session, flyder mit liv i overraskende og langt mere tilfredsstillende retninger. Synkroniciteter, ”guddommelige sammenfald”, følelsen af at ting er ”perfekte som de er” kombineret med følelsen af at forbinde mig til verden fra et dybere sted inden i mig selv giver ekko i min sjæl som oplevede sandheder i stedet for intellektuelle bekræftelser. Kort og godt, så føler jeg at dette arbejde har kapacitet til at være lige så stærkt som de intentioner, der medbringes til det. Jeg tror i sandhed på, at guddommelig hjælp er til stede for os proportionalt med den villighed vi medbringer til at gennemtrænges af dets kraft. Timothys arbejde giver adgang til denne stærke, transformerende healingskraft, som er vores fødselsret, og han fører klienten til stedet for denne guddommelige hjælp med humor, omsorg, dygtighed og stor energi. Tak, Timothy, for at du laver dette arbejde. Du er en gudsvelsignelse, som du healer jorden eksponentielt, en person ad gangen. Susanne Spitzer, Events Coordinator, East West


Timothy Dunphy har lært meget om energi og dens bevægelse fra sine år med kampsport og inkorporerer det i en forbløffende healingsproces, der er umulig at beskrive. Det er hans egen spontane oprigtige gave til sine klienter. Med en enestående intuitiv evne mærker han de steder, der har brug for healing. Han lokker, fremelsker og endda skræmmer sygdommen til at forlade klientens krop. Hans weekend workshop var bemærkelsesværdig. Alle mærkede energien og lærte ikke blot specifikke greb, men også at indlemme ideerne bag healingen i deres eget arbejde. Det var så godt, at en gruppe af os har mødtes en gang om ugen siden, for at arbejde med hinanden. Den udsøgte meditation om forbindelsen mellem Jorden og Himlen, som Dunphy lærte os, åbner vores sessioner sammen, men det har været fascinerende at se, hvordan de forskellige greb forandres til vores egne personlige mønstre, efterhånden som vi går frem. Jeg ønsker at anbefale Timothy Dunphy både som en bemærkelsessværdig behandler, helt ulig nogen jeg nogensinde har mødt, og som en lærer, hvis humor og medfølelse ganske enkelt skinner!! Chi-Aura er et meget væsentligt supplement til en hvilken som helst healingsmetode. Jeg anbefaler også stærkt hans behandlingssessioner til dem, der ganske enkelt ønsker at modtage healing. Jeg kan ikke beskrive dem, men det er en ganske særlig oplevelse, som alligevel bunder i det almindelige. Timothy Dunphy hjælper med healingen på alle planer, fysisk, følelsesmæssigt og psykisk. Elizabeth Gips


Esalen workshop:

Vidunderligt! Jeg fik alt, hvad jeg bad om og mere. Jeg var i stand til at give slip på masser af tilbageholdt energi. Jeg har aldrig oplevet, at der er sket så meget på en workshop, og jeg havde det sjovt imens! Jeg elsker alle fra vores gruppe. Timothy var så gavmild med sin tid, energi og omsorg.

Vidunderligt! Jeg fik hvad jeg kom for. Timothy er en mester i Chi-energi og underviste med integritet og medfølelse!

Det jeg modtog fra Timothy, var så synkronistisk perfekt til mine behov, at jeg stadig er forbløffet. Hans energi, humoristiske sans og kraft som energihealer var hele tiden til stede. Han er yderst professionel og samtidig åben som menneske. Utrolig traumeforløsning! Dette arbejde har øget min tro på mig selv, og jeg vil hurtigst muligt inkorporere teknikkerne i mit eget healingsarbejde med mine klienter.


Det er en dybt personlig oplevelse og en unik mulighed at opleve sig selv i Timothys støttende, givende nærvær. Det sessionsarbejde jeg har oplevet hos ham har ændret min opfattelse af, hvad der er muligt for en person at opleve energimæssigt og organmæssigt.

 I de fleste sessioner har jeg oplevet min krop skabe bevægelser og lyde fra dybder, som mit bevidste sind ikke kendte til eller kunne skabe. De spontane udtryk er intense og fulde af mystik. De er arketypiske og urgamle. De fremkommer i en størrelsesorden, der er indbegrebet af kraftfuldhed. Nogle af dem har føltes som igen at gøre krav på min iboende natur. Det, der er fantastisk for mig er, hvor levende jeg er under dette arbejde!

 Timothys måde at arbejde på får mig i kontakt med skønheden ved det primitive, det tidløse, hele handlingen, det integrede krop-sind-ånd i individet og det kollektive på jorden og hinsides...


Jeg mærkede en udtømmen af vrede og en opfyldelse af fred og tilgivelse, da min krop blev fyldt med lys.  Champion i kampsport


Jeg har de sidste halvandet år været under helbredelse for seksuelt misbrug, der fandt sted for 23 år siden. Den oplevelse jeg havde med Timothy har været den dybeste af alt det arbejde, jeg har lavet i denne periode. Det var mit første møde med energiarbejde, og jeg var forbløffet over de utrolige forandringer, der fandt sted. Mens det skete, adskilte jeg mig selv i en sådan grad, at jeg aldrig var i stand til at huske noget om selve voldtægten. Jeg vidste bare, at det var sket.

Siden den session er den frygt, der har boet inden i mig som en ildkugle, fuldstændig forsvundet! Der er gået mere end en måned, og frygten og minderne om den nat er ikke vendt tilbage til mig. Jeg føler, at jeg endelig er blevet forløst fra skyggen af min gamle oplevelse, og jeg har oplevet at healing er skredet frem i et stærkt tempo. Selv om jeg stadig har andre problemer at komme igennem, ved jeg, at den største blokering for min healing er fjernet permanent, og jeg føler, at min ånd er i live og har det godt inden i mig igen! Deltager, Tools of the Spirit (åndens redskaber), Hawaii


Par oplever dybe intime forbindelser – Et par beretter:

At lave den session med min kone var en stor glæde for mig. Vi er meget ét med hinanden, og følelsen af energien, der flød fra mine fodsåler gennem hendes håndflader var en fryd! Ægtemand, Tools of the Spirit, Hawaii

Jeg mærkede Timothys energi gå gennem min krop, da jeg satte mig på stolen for enden af briksen og holdt min mands tå. Jeg lod min energi følge Timothys og følte den gå gennem min krop og tilbage til min mand! Jeg følte min mands energi gå gennem min krop og give energi til mit 2. chakra. Seksuel energi begyndt at flyde rundt i mine lår og kønsorganer. Jeg følte, at jeg var ét med ham, mens jeg holdt hans hoved og øjne. Hustru, Tools of the Spirit, Hawaii


Oplevelse af samhør med guddommelig renhed

Det føles som energien kommer tilbage direkte ind i min krop, ren og skær. Det var som om min krop og mit sind blev ét. Jeg følte mig forbundet til mig selv, hvilket i slutningen af sessionen ændrede sig til en forbindelse, som jeg aldrig har oplevet før. Jeg finder det svært at beskrive med ord. Det synes som om de aldrig kan dække den oplevelse og vil kun være metaforer. Det var som at blive forbundet med jorden og denne verden og meget større end det. Som et møde med Gud. Har aldrig haft en spirituel oplevelse som dette før! Det var en fødselsfølelse. Nu har jeg sådan en dyb følelse af at høre til i verden. NLP-deltager, Danmark


Min første oplevelse, var at jeg mødtes af en energi, der var stærk nok til at forbinde mig med jordens indre centrum og med det universelle. Dette gav mig balance og den styrke, jeg havde brug for. Efter den 2. session, havde jeg den fantastiske oplevelse at mit tredje øje åbnede! Jeg føler mig afbalanceret og taknemmelig. NLP Master Practitioner, Danmark


Oplevelse af shamanistisk energi

Jeg bad dig op at åbne mit 2. chakra, det svageste hos mig, og nu kan jeg mærke det vibrere i harmoni med resten af min krop.

Under en session, Lyset der går ind i mig er et mirakel! Jeg vil altid huske det smukke Lys og hvordan det får mig til at føle mig indeni.

Jeg kunne mærke mine muskler og vævet omgruppere/omorganisere sig i den nederste del af min mave, specielt i venstre side tæt ved hoften. Det var som om kroppen var nødt til at tilpasse sig en ny kerne. NLP-deltager, Danmark


Direkte kommunikation med åndelige vejledere

I begyndelsen af sessionen mærkede Timothy tilstedeværelsen af en ånd, som var der for at hjælpe mig, sammen med andre, der var der for at støtte. Jeg fortalte ham om min far, som er død, men som jeg vidste havde været hos mig konstant siden begyndelsen af min helbredelsesproces for halvandet år siden. De andre var ånder, som har besøgt mig fra tid til anden for at give mig trøst og inspiration til mit arbejde med et vigtigt projekt. Jeg følte også deres tilstedeværelse.