CHI-AURA INTEGRATION

Healing, learning, personal development.

 

Master Timothy Dunphy har i mange år fulgt en personlig indre praksis med energimæssig transformation. Denne praksis har hjulpet ham til at udvikle evnen til at bistå andre med at gennemtrænge den ikke-almindelige virkeligheds tynde slør og få adgang til personlig kraft til at bevæge sig frem ad deres vej til helhed.

Han har besøgt Danmark, Schweiz, Østrig, Bulgarien, Hawaii og utallige steder i USA for at give individuelle healingssessioner og har givet workshops i Californien på Esalen Institute, Big Sur, i East West Book Shop, Mountain View, på Five Branches Institute, College of Traditional Chinese Medicine, Santa Cruz og på Divine Science Community Center, San Jose, for at indvie interesserede i Chi-Aura Integration.

Før Timothy Dunphy trak sig tilbage fra konkurrencesport, var han
International, National og California State guldmedaljevinder i Taekwondo i både traditionel og kreativ form. Han anerkendes som masterinstruktør indenfor World Taekwondo Federation og har sort bælte af 6. grad. Derudover er han Reikimester og certificeret NLP-practitioner (Neuro-Linguistic Programming).

En astrolog har beskrevet Timothy Dunphy som ”en revolutionerende budbringer af lys”.

Timothy Dunphy 831-722-7010 or email Timothy@cruzio.com