CHI-AURA INTEGRATION

Healing, learning, personal development.

 

Det er den enkle, men stærke form for energihealing, Timothy vil lære dig, til at afbalancere chakraene. Hvad du gør og hvor du arbejder med dine hænder – Chi-Aura Integrationen – går naturligt i spænd med oplevelsens shamanistiske elementer. Du vil lære at bringe kroppens energisystem (Chi) i balance med det elektromagnetiske felt, der omgiver den fysiske krop (Aura).

  • Chi-Aura Integration hjælper dig med at åbne dig og lade dit energilegeme blive:

  • Renset for indre psykiske blokeringer og modstand mod din personlige fuldbyrdelse

  • Åbnet for dets naturlige flow, mens du bliver opladet

  • Kærligt berørt

  • Bragt i samhør med guddommelig uberørthed

  • Bibragt ny vitalitet i knoglerne

  • Bearbejdet specifikt for at frigøre panik/angstanfald

  • Fokuseret imod dybtgående healing på alle niveauer i dit væsen.

Mens Timothy healer energierne i og omkring kroppen, bruger han lyde og bevægelser for at skabe en stærk og unik oplevelse for klienten.

Timothy åbner sig både for sine spirituelle vejledere og for dyrearketyper. De er plejer at hjælpe ham i healingsprocessen med at fjerne fysiske og følelsesmæssig blokeringer hos den person, der bliver healet.

Klienterne kan have mange forskellige oplevelser: De mærker måske varme fra Timothy’s hænder, snurren i kroppen, kroppen giver måske ufrivillige ryk eller bevæger sig i store rytmiske bølger, mens energilegemerne omplacerer sig i varierende grad, efterhånden som de energimæssige mønstre omplacerer sig. Klienterne kommer måske i berøring med dybe følelser og ler, græder, skriger, slår i briksen, eller ligger ganske enkelt helt stille i en tilstand af dyb afslapning.

Timothy bevæger sig måske selv rundt , danser, ler, græder, skriger, synger, chanter eller laver forskellige lyde. Lydene skaber en harmonisk integration i chakraene, som stimulerer frigørelsen af gamle traumer og indre psykisk affald.

Workshoppene er gavnlige for professionelle inden for healingsområdet. Du vil lære, hvordan du bliver mere følsom over for dine klienter og hjælper dem med at fjerne de energistrømme, der begrænser deres evne til at bevæge sig fremad i deres liv.