CHI-AURA INTEGRATION

Healing, learning, personal development.

Har du en Shaman i skabet?

 

Adskillige billeder stimulerer min fantasi, når jeg hører om shamaner: De healer landsbyen med magi, almene redskaber som knogler, skaller og fjer anvendes til at spå om arten af sygdom, mystiske besværgelser uddriver dæmoner og utroligt unikke dragter adskiller og identificerer dem i landsbyen.

Fællesnævneren er den menneskelige krop! Vi har måske ikke årevis af traditioner og personlig undervisning, men vi har dog årevis af erfaring i at bebo healingsredskabet.

Hvis det er sandt, at ideer kan forandre et menneske, så overvej engang den følgende ide, som videnskabelig forskning fremsætter om vores krop. Med denne information kan vi alle bruge vores naturlige evner og hjælpe andre med at helbredes.

Vores krop besidder stoffets piezoelektriske evner. Det betyder, at når der anvendes tryk - det være sig mekanisk som i massage, energimæssigt som ved varme, lyd og lys eller elektromagnetisk som udgår fra håndfladerne (varme fra hænderne er stærkt sammenhængende former for stråling) – ændres strukturen af den menneskelige celle. Den ændrer sig fra en geleagtig substans til en opløsning. Denne strukturændring lader giftstoffer frigøres inde fra cellevæggen og udskilles i urin eller sved. Det er derfor, det er vigtigt at drikke vand efter at have modtaget energiarbejde eller massage.

Det smukke i denne sammenhæng er, at vi alle har en iboende evne til at bruge vores krop som healingsredskab. Det er der mange tilgængelige metoder til såvel som måder at forstærke disse naturlige gaver.

Chi-Aura Integration, Zero Balancing, Reiki, Polaritetsterapi og mange former for massage er alle veje til at undersøge vores medfødte evner. Chi Gong, Tai Chi, Yoga og kampsport er discipliner, der ved daglig udøvelse vil øge vores evne til at anvende sammenhængende lys.

En videnskabelig undersøgelse påviste, at de der flittigt praktiserer en hvilken som helst af ovennævnte discipliner, kan udvikle evnen til at udsende et elektromagnetisk felt fra håndfladerne, der er 1000 gange så stærkt som det, der produceres af det menneskelige hjerte, som producerer det stærkeste felt i kroppen.

i er måske ikke født ind i en shamanistisk tradition, men vi har dog evnen til at bruge vores krop og de usynlige elektromagnetiske felter til at hjælpe hinanden med vores healing, dele vores forandring med hinanden og bevidne vores transformation for hinanden. Måske har du alligevel en shaman i skabet.

Shamaner går ind i ændrede sindstilstande og bruger synlige og usynlige kræfter i naturen til at helbrede. Rituel dans, hellige medikamenter og andre metoder hjælper dem til at gennemtrænge den ikke-almindelige virkeligheds tynde slør for at kontakte indre vejledere og dyreånder, som hjælper i helbredelserne. Disse evner udvikles gennem en langvarig og vanskelig indvielsesproces. De fødes enten ind i slægten og oplæres hele livet eller finder én, der giver personlig undervisning. Carlos Castaneda og hans lærer Don Juan er eksempler på dette sidste.

At falde over en lærer i junglen er i bedste fald kun en spinkel mulighed. At udvikle kraftige shamanistiske healingsevner kan synes uopnåeligt. Men hvis vi nu overvejer de ligheder vi har med indfødte shamaner, kan vi i det mindste blive effektive redskaber til at heale vores fællesskab.