ЧИ-АУРА БАЛАНСИРАНЕ

Лечение, учение и личностно развитие.

 

Това е прост, но  мощен метод на енергийно лечение и балансиране на чакрите, на който ще ви научи Тимоти. Когато работите с ръце, Чи-Аура се комбинира по естествен начин с шаманските елементи на преживяването. Ще се научите да балансирате жизнената енергия на тялото (Чи) с високочестотните електромагнитни полета, обвиващи нашето тяло (Аура).

Чи-Аура балансирането помага да се отворите и да позволите на енергийното си тяло:

  • да се очисти от вътрешни психични блокажи и съпротива срещу личностната реализация;

  • да се отвори към естествения поток, докато се презарежда;
  • да се докосне до Любовта;

  • да се хармонизира с божествената невинност;
  • да върне жизнеността на костната система;
  • да работи конкретно за облекчаване на пристъпите на паника или фобия;

 

Докато лекува енергиите в тялото и около тялото, Тимоти използва звуци и движения, за да създаде едно уникално и силно изживяване за клиента.

Тимоти се отваря към духовните си водачи и животинските архетипове. Те му помагат в процеса на лечение за премахване на физическите и емоционални блокажи у лекувания.

Клиентът може да има различни преживявания. Може да почувства топлина от ръцете на Тимоти, щипане или изтръпване на определени места; тялото може неволно да потръпне или да извърши ритмични движения, докато енергийните тела се променят заедно с енергийните полета. Клиентът може да изпита силни емоции и да се смее, да плаче, да вика, да удря по масажното легло или просто да си лежи спокойно и отпуснато.

Тимоти може също да се движи, да танцува, да се смее, да плаче, да пее или да издава различни звуци. Звуците предизвикват хармонично балансиране на чакрите, което подпомага освобождаването от травми и вътрешни психически натрупвания.

Тези семинари са полезни за всеки, който се занимава с лечение. Ще се научите да усещате по-ясно енергийните потоци, които създават пречки в живота на клиентите и да им помагате да се освободят от тях.